© Openstreetmap contributors

Hvem vi er og hva vi gjør

Velkommen til vår kafe, konditori og iskremfabrikk i Glasmagasinet på Stortorvet i Oslo sentrum - du finner oss i tredje etasje! På kartet finner du også andre som selger produktene våre.

Du kan nå oss mellom 9 og 18 på ‭400 05 105‬

Cousins er en sosial entreprenør som «sandwicher» nye nordmenn inn i arbeidslivet.


Vi startet med sandwich-is men serverer nå også pinne-is, andre digge desserter, mat, og drikke.


Prøv vår økologiske brus med lavt sukkernivå laget med frukt og bær fra gårder rundt Oslo?

Gjennom å produsere og servere ting som sier wow i munnen din - til både private og bedrifter - bygger Cousins kompetanse for unge mennesker med flyktningbakgrunn ved å tilby arbeidspraksis, språktrening og nettverk. Etter et år hos oss får de jobb hos våre partnerbedrifter. Gjengen har bakgrunn fra blant annet Syria, Somalia, Irak, Eritrea, Afghanistan og Etiopia, men alle jobber mot et felles mål: Et mer mangfoldig og inkluderende lokalsamfunn - og dermed en bedre verden.

Det er rett og slett integrering som smaker godt!

Etter å ha startet som Sandwich Brothers i 2016, utvidet med Sorbet Sisters i 2019 slo vi i 2023 sammen begge merkevarene og er nå Cousins. Enklere branding, enklere kommunikasjon - men samme viktige samfunnsoppgave som blir løst hver gang du kjøper en is!

Team

 • Olga

  Olga

  Line Chef

  Olga er vår expert vegan chef. Hun får alt til å smake godt og kan lage mat av alle verdens grønnsaker.

 • Miloan

  Miloan

  Barista

  Milo er vår designated Gen-Z og Tiktok spesialist. Hun lager også veldig god Matcha!

 • Jean-Baptiste

  Jean-Baptiste

  Head Chef

  JB er vår Head Chef og firecraker. Han lager fantastisk mat, og enda bedre stemning!

 • Hamad

  Hamad

  Barista

  Hamad er vår superbarista, som lager fantastiske kaffer. Han er også noen ganger å finne rundt i Oslo med en fryser full av is.

 • Farzona

  Farzona

  Konditorlærling

  Farzona er vår andre konditorassistent, og lager fantastiske kaker og is i konditoriet vårt sammen med Hedda og Alejandra. Etter å ha studert en 4 års bachelorgrad som dressmaker, valgte hun å jobbe med kaker. Farzona er glad i å bake og lærer ivrig om mat og matindustrien.

 • John

  John

  Sous Chef

  John er Sous Chef i vår nye kafe på Glasmagasinet. Han er utdannet kokk og har studert i Italia og i Filippinene. Han elsker å gå på tur i skogen, å spise mat og å utforske nye restauranter rundt i byen.

 • Alejandra

  Alejandra

  Konditorlærling

  Alejandra er vår første konditorlærling som jobber i konditoriet vårt. Hun har masse spennende ideer fra hjemlandet sitt Mexico, og lager skikkelig digge deserter. Tidligere har hun jobbet på kjøkkenet hos flere av de beste restaurantene i Oslo.

 • Rasheed

  Rasheed

  HR assistent

  Rasheed jobber med salg og HR hos oss. Han støtter alle våre brødre og søstre igjennom programmet vårt og driver med opplæring og oppfølging. Han var en av de første som var med i programmet vårt, tilbake i 2017 og er den kuleste Kurderen nord for Syria.

 • Hedda

  Hedda

  Produksjonssjef

  Hedda er ansvarlig for all vår produksjon, og er en ekspert på alt som er søtt. Hun er utdannet konditor og har jobbet på flere kjente bakerier i Oslo. Hun elsker å sove ute i naturen. Sjekk ut @pastryfeaver for hennes digge kaker!

 • Live

  Live

  Operations Manager

  Live organiserer alt som skjer i Cousins. Hun er restaurantsjef i kafeen vår og har ansvar for alle vår ansatte.

 • Christoffer

  Christoffer

  Konseptutvikler

  Christoffer tok initiativet til det som da het Sandwich Brothers i sommerferien 2016, og jobber med utvikling av konseptet, skalering og med kommersielle partnerskap. Han har studert internasjonale studier ved Universitetet i Oslo og jobber også for Leger Uten Grenser.

Samarbeidspartnere