© Openstreetmap contributors

Hvem vi er og hva vi gjør

Velkommen til vår kafe, konditori og iskremfabrikk i Glasmagasinet på Stortorvet i Oslo sentrum - du finner oss i tredje etasje! På kartet finner du også andre som selger produktene våre.

Du kan nå oss mellom 9 og 18 på ‭400 05 105‬

Cousins er en sosial entreprenør som «sandwicher» nye nordmenn inn i arbeidslivet.


Vi startet med sandwich-is men serverer nå også pinne-is, andre digge desserter, mat, og drikke.


Prøv vår økologiske brus med lavt sukkernivå laget med frukt og bær fra gårder rundt Oslo?

Gjennom å produsere og servere ting som sier wow i munnen din - til både private og bedrifter - bygger Cousins kompetanse for unge mennesker med flyktningbakgrunn ved å tilby arbeidspraksis, språktrening og nettverk. Etter et år hos oss får de jobb hos våre partnerbedrifter. Gjengen har bakgrunn fra blant annet Syria, Somalia, Irak, Eritrea, Afghanistan og Etiopia, men alle jobber mot et felles mål: Et mer mangfoldig og inkluderende lokalsamfunn - og dermed en bedre verden.

Det er rett og slett integrering som smaker godt!

Etter å ha startet som Sandwich Brothers i 2016, utvidet med Sorbet Sisters i 2019 slo vi i 2023 sammen begge merkevarene og er nå Cousins. Enklere branding, enklere kommunikasjon - men samme viktige samfunnsoppgave som blir løst hver gang du kjøper en is!

Team

  • Olga

    Olga

    Line Chef

    Olga er vår expert vegan chef. Hun får alt til å smake godt og kan lage mat av alle verdens grønnsaker.

  • Miloan

    Miloan

    Barista

    Milo er vår designated Gen-Z og Tiktok spesialist. Hun lager også veldig god Matcha!

  • Jean-Baptiste

    Jean-Baptiste

    Head Chef

    JB er vår Head Chef og firecraker. Han lager fantastisk mat, og enda bedre stemning!

  • Hamad

    Hamad

    Barista

    Hamad er vår superbarista, som lager fantastiske kaffer. Han er også noen ganger å finne rundt i Oslo med en fryser full av is.

  • Farzona

    Farzona

    Konditorlærling

    Farzona er vår andre konditorassistent, og lager fantastiske kaker og is i konditoriet vårt sammen med Hedda og Alejandra. Etter å ha studert en 4 års bachelorgrad som dressmaker, valgte hun å jobbe med kaker. Farzona er glad i å bake og lærer ivrig om mat og matindustrien.

  • John

    John

    Sous Chef

    John er Sous Chef i vår nye kafe på Glasmagasinet. Han er utdannet kokk og har studert i Italia og i Filippinene. Han elsker å gå på tur i skogen, å spise mat og å utforske nye restauranter rundt i byen.

  • Alejandra

    Alejandra

    Konditorlærling

    Alejandra er vår første konditorlærling som jobber i konditoriet vårt. Hun har masse spennende ideer fra hjemlandet sitt Mexico, og lager skikkelig digge deserter. Tidligere har hun jobbet på kjøkkenet hos flere av de beste restaurantene i Oslo.

  • Rasheed

    Rasheed

    HR assistent

    Rasheed jobber med salg og HR hos oss. Han støtter alle våre brødre og søstre igjennom programmet vårt og driver med opplæring og oppfølging. Han var en av de første som var med i programmet vårt, tilbake i 2017 og er den kuleste Kurderen nord for Syria.

  • Hedda

    Hedda

    Produksjonssjef

    Hedda er ansvarlig for all vår produksjon, og er en ekspert på alt som er søtt. Hun er utdannet konditor og har jobbet på flere kjente bakerier i Oslo. Hun elsker å sove ute i naturen. Sjekk ut @pastryfeaver for hennes digge kaker!

  • Live

    Live

    Operations Manager

    Live organiserer alt som skjer i Cousins. Hun er restaurantsjef i kafeen vår og har ansvar for alle vår ansatte.

  • Christoffer

    Christoffer

    Konseptutvikler

    Christoffer tok initiativet til det som da het Sandwich Brothers i sommerferien 2016, og jobber med utvikling av konseptet, skalering og med kommersielle partnerskap. Han har studert internasjonale studier ved Universitetet i Oslo og jobber også for Leger Uten Grenser.

Samarbeidspartnere